HTML

Ásványörömök

Egyedi ékszereket készítek - természetes, gyógyító ásványokból, tenyésztett gyöngyből, üvegkristályból és kagylóból - sok-sok szeretettel...

Kapcsolat

Ha tetszik valamelyik ékszer, amit a blogban láttál, és hasonlót szeretnél, írj az asvanyoromok@gmail.com címre. Készítek más méretben, mintákkal, ásványokkal, alapanyagokkal is, ha kéred.

Árak, rendelés

Minden ékszert egyesével árazok, az ár függ a gyöngyök aktuális beszerzési árától. Ha konkrét árakat szeretnél tudni, kérlek, vedd fel velem a kapcsolatot az asvanyoromok@gmail.com címen!
Kérlek, időben szólj, ha ékszert szeretnél, mert előfordulhat, hogy alapanyagot kell rendelnem, és nemcsak rajtam múlik, mikor szállítják. Köszönöm!

2011.09.18. 22:56 Ásványörömök

Rózsakvarc

kép forrása: kristalyakademia.hu kép forrása: mokkka.hu

 

A rózsakvarc a kvarc ásvány rózsaszínű, drágakőként használt változata. A rózsakvarc ritkán fordul elő jól fejlett kristályokban; nagyobb kristályos tömbök alakjában találják. Színezőanyaga a Mn. Jelentős lelőhelye Brazília.

A legismertebb kövek közé tartozik, s ennek talán sokoldalú hatása a magyarázata.

Viselhetjük testünkön, de elhelyezhetjük a minket körülvevő térben is.

A szeretet és a szív köveként tisztelték és hordták.

Manapság az egészségtelen környezet szervezetre gyakorolt káros hatásainak semlegesítésére alkalmas eszközként egyre nő a jelentősége.

Felhasználásának rövid összefoglalása:

a lelki terhek megszüntetése, a vízerek leárnyékolása, mágneses mezők abszorbeálása, használhatjuk kelések ellen, megszünteti az agressziót erőszakos jelenetekkel tartkított rémálmok esetében. Vérszegénység ellen, angina pectoris esetében, félelmi állapotokban, segít a harag feldolgozásában, erősíti az ereket, segít asztma esetében, nyugtatja és enyhíti a kedélyállapotot. Mozgási és egyensúlyi zavaroknál, női betegségek esetén, termékenység fokozására, érzelmi ridegség ellen, negatív rezgések és energiák ellen. Erősíti az idegeket, fokozza a romantikát, alvási zavarok, álmatlanság esetében és segíti az alkotó gondolatokat. Elbizakodottság ellen is hatásos. 

Gyógyhatás:

A rózsakvarc gyógyhatásának központja a szív. Megnyugtat és erősít mindent, ami a szívműködéssel függ össze, a pszichoszomatikus zavarokat is beleértve, amelyeket az elfojtott érzelmek okoznak. Szabályozza a szívritmust, segít az álmatlanság ellen, kivált, ha azt a felkavart érzelmek okozzák, és erőszakos jelenetekkel tarkított rémálmok esetében. Férfiaknál a nemi betegségek gyógyításában, asszonyoknál terméketlenség kezelésében segít. Jelentős gyógyhatással bír vérképzőszervi betegségek, pl. vérszegénység és leukémia ellen. 

Lelki hatás:

A rózsakvarc gyengédséget, barátságot, önzetlen szeretetet ébreszt bennünk. Új szerelem esetén segít az érzelmek kimutatásában. Fénye olyan, mint egy simogatás, fejleszti a művészetek, különösen a zene iránti érzékenységet. Sokkal türelmesebbek leszünk a problémák megoldása során, vagy az emberekkel folytatott kommunikációban.

Forrás:

http://gyogyitokovek.network.hu/

http://gyogykovek-hatasa.blogspot.com/

http://www.ezoterikuskovek.hu/

http://gyogyitokovek.5mp.eu/

http://wikipedia.org/

 

Rózsakvarcból készült ékszerek a blogon

Szólj hozzá!

Címkék: gyógyhatás rózsakvarc hatása


A bejegyzés trackback címe:

https://asvanyoromok.blog.hu/api/trackback/id/tr323237201

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása