HTML

Ásványörömök

Egyedi ékszereket készítek - természetes, gyógyító ásványokból, tenyésztett gyöngyből, üvegkristályból és kagylóból - sok-sok szeretettel...

Kapcsolat

Ha tetszik valamelyik ékszer, amit a blogban láttál, és hasonlót szeretnél, írj az asvanyoromok@gmail.com címre. Készítek más méretben, mintákkal, ásványokkal, alapanyagokkal is, ha kéred.

Árak, rendelés

Minden ékszert egyesével árazok, az ár függ a gyöngyök aktuális beszerzési árától. Ha konkrét árakat szeretnél tudni, kérlek, vedd fel velem a kapcsolatot az asvanyoromok@gmail.com címen!
Kérlek, időben szólj, ha ékszert szeretnél, mert előfordulhat, hogy alapanyagot kell rendelnem, és nemcsak rajtam múlik, mikor szállítják. Köszönöm!

2011.10.12. 20:51 Ásványörömök

Alapanyagok, a teljesség igénye nélkül...

Ebben a bejegyzésben néhány ásványfajtát gyűjtöttem össze, amelyek közül válogathatsz, attól függően, milyen ékszert szeretnél. Állítólag annak az ásványnak van ránk a legjobb hatása, amihez a leginkább vonzódunk, és ennek megállapításához elég lehet egy fénykép is. Persze, egyértelműbb a dolog élőben, lehetőségeim szerint rendelkezésre állok, ha meg szeretnéd nézni kincsesdobozom aktuális tartalmát.

A kő kiválasztásáról, a drágakőgyógyászok által tapasztalt gyógyhatásokról, az ásványok hatásmechanizmusáról ebben a posztban olvashatsz: Ásványok hatása.

Nem ígérem, hogy a felsoroltakból mindig van nálam "készleten", de ha nincs, rendelek. A golyó alakú gyöngyökből viszont sajnos nem tudok sokat raktározni, ha ilyet szeretnél, valószínűleg rendelnem kell. Ezért kérlek, hogy időben szólj, ha ékszert szeretnél rendelni! Lehetőség van különböző fém köztesek (pl. virág, gömb, lepke, angyalszárny, és még sokféle), fityegők (esernyő, denevér, balettcipő, cseresznye, gitár, satöbbi), ásványmedálok, láncok/madzagok és különleges formájú ásványok (pl. csepp, szív, levél, stb.) kiválasztására, ha ilyesmit szeretnél, akkor megbeszéljük, mi az elképzelés, megrendelem az alapanyagot, és megfűzöm neked. (A belinkelt cuccokon kívül még mást tudok rendelni, ezeket csak ízelítőnek szántam.)

Ha igény van rá, nagyon szívesen megtisztítom energetikailag az ékszereket, mivel nagyon sok kézen átmennek, mire viselőjükhöz kerülnek. Ha valaki sokat hordja, bizonyos időközönként szükség lehet erre a tisztításra, főleg, ha sokat "dolgozik" a kő. Természetesen erre is vonatkozik a felajánlás. :)

A képek a gyöngyudvar.hu oldalról származnak. Köszönet Briginek, a tulajdonosnak, hogy a rendelkezésünkre bocsátotta őket! :)

Ha valahol hiányzik a kép, az még nem jelenti azt, hogy az nem rendelhető!

Achát:


Indiai achát:


Akvamarin:


Ametiszt:


Aventurin:


Barack aventurin:


Fluorit:

 


Hegyikristály:


Hematit:


Obszidián:


Howlit:


Jade:


Kalcedon:


Karneol:


Rodonit:


Rózsakvarc:


Szodalit:


Tigrisszem:


Türkinit (festett howlit v. magnezit):


Türkiz:

 

 

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://asvanyoromok.blog.hu/api/trackback/id/tr173298424

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása