HTML

Ásványörömök

Egyedi ékszereket készítek - természetes, gyógyító ásványokból, tenyésztett gyöngyből, üvegkristályból és kagylóból - sok-sok szeretettel...

Kapcsolat

Ha tetszik valamelyik ékszer, amit a blogban láttál, és hasonlót szeretnél, írj az asvanyoromok@gmail.com címre. Készítek más méretben, mintákkal, ásványokkal, alapanyagokkal is, ha kéred.

Árak, rendelés

Minden ékszert egyesével árazok, az ár függ a gyöngyök aktuális beszerzési árától. Ha konkrét árakat szeretnél tudni, kérlek, vedd fel velem a kapcsolatot az asvanyoromok@gmail.com címen!
Kérlek, időben szólj, ha ékszert szeretnél, mert előfordulhat, hogy alapanyagot kell rendelnem, és nemcsak rajtam múlik, mikor szállítják. Köszönöm!

2011.09.18. 00:23 Ásványörömök

Howlit

kép forrása: gyogyitaskovekkel.hu kép forrása: wikimedia.org

 

Kalcium-bórszilikát, keletkezésének módja üledékes. Előfordulás: USA, Zimbabwe.

Bórtartalma révén befolyásolja a gyomor- és bélflórát, ezzel enyhíti az émelygést, a görcsöket és a hasmenést. Stabilizálja az egyensúlyérzéket, elősegíti az idegrendszer ellazulását és hatással van a kívülről észlelhető mérgezési tünetekre. Kalcium alkotóeleme viszont a hormon-, enzim- és fehérjetermelést serkenti. Segíti az anyagcserét is.

Gyakran festik, türkiz színűre festett változata a türkinit.

Forrás:

http://gyogyitokovek.network.hu/

http://gyogykovek-hatasa.blogspot.com/

http://www.ezoterikuskovek.hu/

http://gyogykovek.mindenkilapja.hu/

Szólj hozzá!

Címkék: gyógyhatás howlit hatása


A bejegyzés trackback címe:

https://asvanyoromok.blog.hu/api/trackback/id/tr723298859

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása